Viralliset ilmoitukset

 

18.10.2022

Ympäristösuunnittelija

 

Ympäristösuunnittelija

Tehtävän sisältö

Keski-Pohjanmaan liitto hakee suunnittelijaa (ympäristö) toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen alkaen 1.1.2023.

Vahvistamme osaavaa joukkoamme taitavalla ympäristösuunnittelijalla. Tehtävä on uusi. Työskentelet osana Keski-Pohjanmaan liiton suunnittelun asiantuntijatiimiä, joka vastaa maakunnan kehittämisen kokonaisuuden suunnittelusta ja kehittämisen koko elinkaaresta sekä sen osana ilmasto-, ympäristö ja bio- ja kiertotaloustyön edistämisestä alueella. Tavoitteena on edistää alueiden kestävää käyttöä ja hiilineutraalia kiertotalousyhteiskuntaa huomioiden sosiaalinen, taloudellinen ja ekologinen kestävyys.

Ympäristösuunnittelijana olet kestävän kehityksen asiantuntija, jonka osaaminen pohjautuu luonnontieteisiin ja kestävän kehityksen sekä vastuullisuuden näkökulman huomioimiseen työssä.

Päätehtävänäsi on toimia asiantuntijana maakunnan ilmasto- ja ympäristötyön edistämisessä ja kehittämisessä yhteistyössä alueen toimijoiden kanssa. Tehtävään kuuluu ympäristösuunnittelun ja luonnonvarojen kestävän käytön edistäminen ja kehittäminen. Tehtävässä valmistellaan maakunnan energiamurrokseen liittyvää suunnittelua ja vihreää siirtymää. Pääset tukemaan alueen toimijoita ympäristötyössä viestinnällä ja neuvonnalla.

Hakijalta odotamme

Suunnittelijan (ympäristö) tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä kokemusta ympäristöasioiden suunnittelusta ja luonnonvarojen kestävän käytön edistämisestä. Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä vähintään tyydyttävää ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Henkilökohtaisina ominaisuuksina arvostamme oma-aloitteisuutta, järjestelmällisyyttä ja tunnollisuutta sekä epävarmuuden sietokykyä. Toivomme sinulta myös ongelmanratkaisuosaamista, uusien asioiden omaksumiskykyä ja halua kehittää osaamistasi sekä kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Luemme eduksi

Eduksi lasketaan aiempi kokemus erityyppisistä kestävän kehityksen ekologisia, taloudellisia sekä sosiaalisia ja kulttuurisia kysymyksiä tarkastelevasta tutkimuksesta sekä perehtyneisyyden ekosysteemeihin, ympäristötekniikkaan, kiertotalouteen, ympäristöhallintoon sekä yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen. Lisäksi luemme eduksi aikaisemman kokemuksen maakunnan tai muun aluehallinnon tehtävistä.

Palkkaukseen liittyvät tiedot

Tehtäväkohtainen palkka on 3 500 €/kk. Muut työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Tehtävä täytetään 1.1.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävän täyttämisen edellytyksenä on se, että Keski-Pohjanmaan maakuntavaltuusto hyväksyy kokouksessaan marraskuussa tehtävän täyttämisen. Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Muut tehtävään liittyvät tiedot

Hakemukset ansioluetteloineen tulee osoittaa Keski-Pohjanmaan liitolle ja toimittaa 18.11.2022 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti sähköpostilla osoitteeseen kirjaamo@keski-pohjanmaa.fi tai postitse osoitteeseen Keski-Pohjanmaan liitto, Rantakatu 14, 67100 Kokkola. Merkintä: Suunnittelija/ympäristö.

Lisätietoja antavat:

maakuntajohtaja Jyrki Kaiponen, puh. 040 140 8995, jyrki.kaiponen@keski-pohjanmaa.fi 

suunnittelujohtaja Kaj Nordbäck, puh. 040 128 1345, kaj.nordback@keski-pohjanmaa.fi

 
 

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme parantaa käyttökokemustasi. Jatkamalla vierailua verkkosivustolla hyväksyt, että tallennamme ja hyödynnämme laitteesi evästeitä. Lisätietoja

 
Sulje