Viralliset ilmoitukset

 

17.05.2023

SYSTOUR-hankkeen projektipäällikkö

 

Keski-Pohjanmaan liitto hakee projektipäällikköä (50%) määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.9.2023 – 28.2.2026 kansainväliseen Interreg SYSTOUR -hankkeeseen.

Hankkeen tavoitteena on yhteistyössä kansainvälisten hankekumppaneiden kanssa edistää matkailua edistävien poliittisten päätöksentekomallien ja -toimien hyvien käytänteiden jakamista ja jalkauttamista alueelle. Hanke sisältää yhteistyötä Keski-Pohjanmaan alueen sisällä matkailua vahvistavien tahojen kanssa, sekä kansainvälisten hankekumppanien kanssa. Tavoitteena on luoda hyvien käytänteiden opas sekä kokonaisvaltainen analyysi alueen matkailun tarpeista, kehitysmahdollisuuksista sekä esteistä kehityksen tiellä. Hankkeessa edistetään myös matkailua digitaalisuuden ja kestävän kehityksen kautta.

Projektityöntekijä vastaa hankkeen toteutuksesta Keski-Pohjanmaan alueella, sidosryhmien ja verkostojen rakentamisesta, tapahtumien järjestämisestä, yhteistyöstä kansainvälisten hankekumppanien kanssa sekä hankkeen raportoinnista ja seurannasta Keski-Pohjanmaan liitossa.

Projektityöntekijäksi valittavalla henkilöllä tulee olla soveltuva korkeakoulututkinto, sekä erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Lisäksi eduksi katsotaan Keski-Pohjanmaan alueen matkailun tuntemus sekä ymmärrys poliittisesta päätöksenteosta. Tehtävään valitulla tulee olla erinomaiset suulliset ja kirjalliset taidot suomeksi ja englanniksi, ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Tehtäväkohtainen palkka on 1 750 eur/kk.

Tehtävä täytetään 1.9.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa Keski-Pohjanmaan liittoon viimeistään 16.6.2023 klo 12.00, ensisijaisesti sähköisesti osoitteeseen kirjaamo@keski-pohjanmaa.fi. Hakemukset voi toimittaa myös postitse osoitteeseen: Keski-Pohjanmaan liitto, Rantakatu 14, 67100 Kokkola

Lisätietoja antaa elinvoimajohtaja Teppo Rekilä, teppo.rekila@keski-pohjanmaa.fi, 040 686 1163

 
 

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme parantaa käyttökokemustasi. Jatkamalla vierailua verkkosivustolla hyväksyt, että tallennamme ja hyödynnämme laitteesi evästeitä. Lisätietoja

 
Sulje