Viralliset ilmoitukset

 

4.07.2022

Suunnittelujohtajan virka

 

Keski-Pohjanmaan liitto hakee vahvan suunnittelukokemuksen omaavaa suunnittelujohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen. Virka on uusi.

Suunnittelujohtaja vastaa Keski-Pohjanmaan maakunnan pitkän ja keskipitkän aikavälin strategisen suunnitelman, maakuntaohjelman ja maakunnan kasvuohjelman sekä maakunnan EU-ohjelmakauden valmistelusta. Suunnittelujohtaja vastaa Keski-Pohjanmaan maakunnan toimintaympäristön ja osaamistarpeiden muutosten seuranta- ja ennakointityöstä sekä maakunnan elinkeinojen ja julkisen hallinnon kansainvälistymisen edistämisestä.  Suunnittelujohtaja vastaa Keski-Pohjanmaan maakunnan alueidenkäytön suunnittelusta. Suunnittelujohtaja toimii Keski-Pohjanmaan maakunnan EU:n rakennerahasto-ohjelmien asiantuntijana. Tehtävässä toteutetaan laadukasta aluekehittämisen suunnittelua ja valmistelua Keski-Pohjanmaan maakunnassa.

Suunnittelujohtaja kuuluu liiton johtoryhmään ja toimii vastuualueensa henkilöstön esihenkilönä. Suunnittelujohtaja toimii maakuntajohtajan 1. sijaisena.

Virkaan valittavalta edellytetään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, vahvaa kokemusta aikaisemmista laaja-alaisista suunnittelu- tai kehittämistehtävistä. Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ovat tehtävässä välttämättömiä. Katsomme eduksi kokemuksen EU:n ja kansallisten tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiohankkeiden strategiasuunnittelusta sekä Keski-Pohjanmaan maakunnan, elinkeinojen ja kuntien tuntemuksen. Katsomme eduksi myös kokemuksen EU:n tai muun kansainvälisen organisaation palveluksesta. Virkaan valittavalta edellytetään lisäksi toisen kotimaisen kielen hyvää ja toisen vähintään tyydyttävää suullista ja kirjallista taitoa. Tehtävässä tarvitaan myös englannin kieltä.

Ammatinhallinta edellyttää jatkuvaa alakohtaisen tiedon ylläpitokoulutusta, uuden tiedon hankintaa itsenäisesti, paineensietokykyä ja tehtävässä vaadittavaa tarkkuutta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän maakunnan kehittämisen suunnittelussa ja kehittyvässä hallintojärjestelmässä sekä mielenkiintoisen toimialan, kilpailukykyisen palkan sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammatillista osaamista ja johtamistaitoja.

Palkka ja muut virkasuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Virka on uusi, joten tehtäväkohtainen palkka on 4 400-4 700 euroa riippuen virkaan valittavan aikaisemmasta kokemuksesta. Virka täytetään 1.10.2022 lukien tai sopimuksen mukaan. Virkaan sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Ennen viran vastaanottamista virkaan valitun on toimitettava lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset ansioluetteloineen ja kelpoisuusehtojen täyttämisen osoittavine todistuksineen osoitetaan Keski-Pohjanmaan maakuntahallitukselle ja toimitetaan 15.8.2022 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti sähköpostitse osoitteeseen kirjaamo@keski-pohjanmaa.fi tai postitse osoitteeseen Keski-Pohjanmaan liitto, Rantakatu 14, 67100 Kokkola. Merkintä ”Suunnittelujohtaja”.

Huom! Keskipohjanmaa ja Österbottens Tidning -lehdissä 5.7.2022 ilmoitimme väärän hakemusten viimeisen palautuspäivämäärän. Oikea päivämäärä on siis 15.8.2022.

Lisätietoja antavat:

  • maakuntajohtaja Jyrki Kaiponen, puh. 040 140 8995
  • hallintopäällikkö Satu Kalliokoski, puh. 040 832 0083 (yhteydenotot alkaen 25.7.2022)
 
 

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme parantaa käyttökokemustasi. Jatkamalla vierailua verkkosivustolla hyväksyt, että tallennamme ja hyödynnämme laitteesi evästeitä. Lisätietoja

 
Sulje