Viralliset ilmoitukset

 

25.01.2023

Suunnittelija/kansainväliset asiat

 

Keski-Pohjanmaan liitto hakee kansainvälisten asioiden suunnittelijaa toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään.

Kansainvälisten asioiden suunnittelijan keskeiset tehtävät ovat kansainvälisyyden edistäminen, kv-yhteistyöverkostot ja EU:n erillisohjelmien tilannekuvan ylläpito. Suunnittelijan tehtäviin kuuluu lisäksi maakunnallinen kansalaisten osallisuuden ja järjestöyhteistyön valmistelu. Suunnittelija toimii rakennerahastohankkeiden jatkotoimenpiteiden valmistelijana.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kokemusta kansainvälisistä tehtävistä, hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää järjestelmällistä työotetta ja kykyä nähdä laaja-alaisesti kansainvälisyys osana maakunnan muuta kehittämistä. Eduksi lasketaan aiempi kokemus TKI-verkostoista ja strategiavalmistelusta. Ammatinhallinta edellyttää jatkuvaa tehtäväalakohtaisen tiedon ylläpitokoulutusta ja uuden tiedon hankintaa itsenäisesti.

Suunnittelijan tehtäväkohtainen palkka on 3 392 €/kk. Työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Tehtävä täytetään 1.4.2023 lukien tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakemukset ansioluetteloineen tulee osoittaa Keski-Pohjanmaan maakuntahallitukselle ke 22.2.2023 klo 12:00 mennessä ensisijaisesti sähköpostitse osoitteeseen kirjaamo@keski-pohjanmaa.fi tai postitse osoitteeseen Keski-Pohjanmaan liitto, Rantakatu 14, 67100 Kokkola.

Lisätietoja antavat:

maakuntajohtaja Jyrki Kaiponen, puh. 040 140 8995, jyrki.kaiponen@keski-pohjanmaa.fi

vt. suunnittelujohtaja Leena Vilkuna, puh. 040 128 1345, leena.vilkuna@keski-pohjanmaa.fi

hallintojohtaja Satu Kalliokoski, puh. 040 832 0083, satu.kalliokoski@keski-pohjanmaa.fi

 
 

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme parantaa käyttökokemustasi. Jatkamalla vierailua verkkosivustolla hyväksyt, että tallennamme ja hyödynnämme laitteesi evästeitä. Lisätietoja

 
Sulje