Viralliset ilmoitukset

 

24.08.2022

Suunnittelija (viestintä ja matkailu)

 

Keski-Pohjanmaan liitto hakee viestintä- ja matkailuasioiden suunnittelijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Suunnittelijan keskeiset tehtävät ovat

  • maakunnan liiton monimediallisesta viestinnästä vastaaminen yhteistyössä maakuntajohtajan kanssa,
  • maakunnan vetovoimaan ja maakunnan liiton brändikehitykseen liittyvät tehtävät,
  • maakunnan matkailutoimialan kehittäminen matkailustrategian ja toimeenpanosuunnitelman mukaisesti sekä
  • muut viestintään ja matkailuun liittyvät asiantuntijatehtävät.

Suunnittelijan tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, riittävästi käytännön kokemusta viestintä- ja matkailutehtävien suunnittelusta, koordinoinnista ja toteutuksesta sekä matkailun ja yleisen vetovoimaisuuden edistämiseen ja kehittämiseen liittyvistä tehtävistä maakunnassa. Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään lisäksi hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä toisen kotimaisen kielen hyvää ja toisen vähintään tyydyttävää suullista ja kirjallista taitoa. Tehtävässä tarvitaan myös englannin kieltä.

Arvostamme erityisesti kokemusta verkostoissa toimimisesta. Huomioimme jo olemassa olevat yhteydet Keski-Pohjanmaan maakunnan matkailutoimijoihin sekä mediaverkostoihin.

Suunnittelijan tehtäväkohtainen palkka on 3 309 €/kk. Työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Tehtävä täytetään 1.11.2022 lukien tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakemukset ansioluetteloineen osoitetaan Keski-Pohjanmaan liitolle ja toimitetaan 19.9.2022 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti sähköpostitse osoitteeseen kirjaamo@keski-pohjanmaa.fi tai postitse osoitteeseen Keski-Pohjanmaan liitto, Rantakatu 14, 67100 Kokkola. Merkintä: Suunnittelija

Lisätietoja antavat:

maakuntajohtaja Jyrki Kaiponen, puh. 040 140 8995

hallintopäällikkö Satu Kalliokoski, puh. 040 832 0083

Kokkola 23.8.2022

 
 

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme parantaa käyttökokemustasi. Jatkamalla vierailua verkkosivustolla hyväksyt, että tallennamme ja hyödynnämme laitteesi evästeitä. Lisätietoja

 
Sulje