Viralliset ilmoitukset

 

16.03.2021

REACT-EU-rahoitusta haettavana Keski-Pohjanmaan liitosta (EAKR)

 

Alkaa: 15.3.2021 Päättyy: 7.5.2021

Keski-Pohjanmaalla on haettavana 1,493 miljoonan euron edestä Euroopan aluekehitysrahaston rahoitusta (EAKR) REACT-EU-rahoitusvälineen kautta. Kyseisellä rahoituksella tuetaan alueita koronakriisin aiheuttamien vahinkojen korjaamisessa ja luodaan samalla pohjaa talouden elpymiselle. Hankkeiden rahoitus on osa Euroopan unionin Covid-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.

EAKR-hakemukset tulee jättää viranomaiskäsittelyyn viimeistään 7.5.2021.

Avoinna olevat toimintalinjat:

- Toimintalinja 8 – erityistavoite 12.2 Tutkimus- ja innovaatiotoiminnan kehittäminen erityisesti digitalisaation edistämisen ja yhteiskunnan hiilineutraalisuustavoitteen toteutumisen näkökulmasta. Jaettavissa oleva valtuus on 1,493 miljoonaa euroa.

Hankkeelle myönnettävä tuki on korkeintaan 80 % hankkeen kokonaiskustannuksista. Investointihankkeiden tuki on korkeintaan 70 % hankkeen kokonaiskustannuksista. Kaikkien hankkeiden tulee olla Keski-Pohjanmaan alueellisessa koronaselviytymissuunnitelmassa määriteltyjen painopisteiden mukaisia.

REACT-EU-lisämäärärahojen myöntämisen ehtona on, että valtioneuvosto hyväksyy sitä koskevan ohjelmanmuutoksen. Lisäksi ehtona on, että eduskunta hyväksyy REACT-EU-rahoituksen vuoden 2021 lisätalousarvioon ja valtioneuvosto tekee päätöksen varojen jakamisesta alueille.

Lue koko hakuilmoitus tästä. 

 
 

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme parantaa käyttökokemustasi. Jatkamalla vierailua verkkosivustolla hyväksyt, että tallennamme ja hyödynnämme laitteesi evästeitä. Lisätietoja

 
Sulje