Viralliset ilmoitukset

 

30.01.2023

Projektipäällikkö

 

Keski-Pohjanmaan liitto hakee projektipäällikköä määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 01.04.2023 - 31.12.2024 vastaamaan Kasvun, osaamisen ja elinvoiman Keski-Pohjanmaa yhteishankkeen toteutuksesta.

Hankkeen keskeisenä tavoitteena on edistää maakunnan osaavan työvoiman saatavuutta elinkeinojen ja julkisen hallinnon tarpeisiin, kehittää tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan vaikuttavuutta erityisesti yritysten ja tutkimusorganisaatioiden muodostamia ekosysteemejä luomalla, parantaa maakunnan muutoskykyisyyttä sekä vahvistaa maakunnan näkyvyyttä ja tulevaisuuteen tähtäävää julkisuuskuvaa. Hankkeessa käynnistetään kehittämisprosesseja, joiden pohjalta edistetään myös uusien toimintamallien syntyä ja yhteistyömuotoja kansainvälisten, kansallisten, maakunnallisten toimijoiden ja elinkeinoelämän välillä.

Projektipäällikkö vastaa hankkeen hankesuunnitelman mukaisesta toteutuksesta ja tuloksellisuudesta, hankkeen eri osakokonaisuuksien koordinoinnista, hankkeen tarvitsemasta verkostotoiminnasta, hankehallinnosta sekä vahvasti hankkeessa edistettävästä maakunnallisesta brändityöstä.

Projektipäällikön tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Tehtävässä tarvitaan kokemusta aikaisemmasta menestyksellisestä projektinhallintatyöstä. Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään lisäksi hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä vähintään tyydyttävää ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Tehtävässä tarvitaan myös englannin kielen taitoa.

Eduksi lasketaan tietämys aluekehittämisestä sekä aikaisempi kokemus julkisrahoitteisista kehittämishankkeista. Henkilökohtaisina ominaisuuksina arvostamme oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työotetta.

Projektipäällikön palkkauksen ehtona on hankkeen saama myönteinen rahoituspäätös.

Projektipäällikön tehtäväkohtainen palkka on 3 500 eur/kk. Työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Tehtävä täytetään 1.4.2023 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset ansioluetteloineen tulee osoittaa Keski-Pohjanmaan maakuntahallitukselle 22.2.2023 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti sähköpostitse osoitteeseen kirjaamo@keski-pohjanmaa.fi tai postitse osoitteeseen Keski-Pohjanmaan liitto, Rantakatu 14, 67100 Kokkola.

Lisätietoja antavat:

- maakuntajohtaja Jyrki Kaiponen, puh. 040 140 8995, jyrki.kaiponen@keski-pohjanmaa.fi

- vt. suunnittelujohtaja Leena Vilkuna, puh. 040 128 1345, leena.vilkuna@keski-pohjanmaa.fi

 
 

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme parantaa käyttökokemustasi. Jatkamalla vierailua verkkosivustolla hyväksyt, että tallennamme ja hyödynnämme laitteesi evästeitä. Lisätietoja

 
Sulje