Viralliset ilmoitukset

 

18.10.2022

Maksatustarkastaja

 
Maksatustarkastaja

Tehtävän sisältö

Keski-Pohjanmaan liitto hakee maksatustarkastajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen alkaen 1.1.2023 tai sopimuksen mukaan.

Työskentelet osana Keski-Pohjanmaan liiton hallintotiimiä.

Päätehtävänäsi on EU:n ja kansallisten rakennerahastohankkeiden maksatustarkastajana toimiminen ja hankkeiden varmennus. Tehtäviisi kuuluu myös taloushallinnon tehtäviä ja toimit talous- ja henkilöstösihteerin sijaisena.

Hakijalta odotamme

Maksatustarkastajan tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään soveltuvaa ammatillista koulutusta ja riittävästi käytännön kokemusta EU-rakennerahastohankkeisiin liittyvistä tehtävistä.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä vähintään tyydyttävää ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Henkilökohtaisina ominaisuuksina arvostamme oma-aloitteisuutta, järjestelmällisyyttä ja tunnollisuutta sekä epävarmuuden sietokykyä. Toivomme sinulta myös ongelmanratkaisuosaamista, uusien asioiden omaksumiskykyä ja halua kehittää osaamistasi sekä kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Luemme eduksi

Eduksi lasketaan aiempi kokemus EU-rakennerahastohankkeiden maksatuksesta ja varmennuksesta sekä taloushallinnon tehtävistä.

Palkkaukseen liittyvät tiedot

Tehtäväkohtainen palkka on 3 382,83 €/kk. Muut työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Tehtävä täytetään 1.1.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Muut tehtävään liittyvät tiedot

Hakemukset ansioluetteloineen tulee osoittaa Keski-Pohjanmaan liitolle ja toimittaa 18.11.2022 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti sähköpostilla osoitteeseen kirjaamo@keski-pohjanmaa.fi tai postitse osoitteeseen Keski-Pohjanmaan liitto, Rantakatu 14, 67100 Kokkola. Merkintä: maksatustarkastaja.

Lisätietoja antavat:

maakuntajohtaja Jyrki Kaiponen, puh. 040 140 8995, jyrki.kaiponen@keski-pohjanmaa.fi 

hallintojohtaja Satu Kalliokoski, puh. 040 832 0083, satu.kalliokoski@keski-pohjanmaa.fi 

 
 

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme parantaa käyttökokemustasi. Jatkamalla vierailua verkkosivustolla hyväksyt, että tallennamme ja hyödynnämme laitteesi evästeitä. Lisätietoja

 
Sulje