Viralliset ilmoitukset

 

18.10.2022

Liikennejärjestelmäsuunnittelija

 

Liikennejärjestelmäsuunnittelija

Tehtävän sisältö

Keski-Pohjanmaan liitto hakee suunnittelijaa (liikennejärjestelmä) toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen alkaen 1.1.2023.

Vahvistamme osaavaa joukkoamme taitavalla liikennejärjestelmäsuunnittelijalla. Tehtävä on uusi.
Työskentelet osana Keski-Pohjanmaan liiton suunnittelun asiantuntijatiimiä, joka vastaa maakunnan kehittämisen kokonaisuuden suunnittelusta ja kehittämisen koko elinkaaresta.

Päätehtävänäsi on vastata liikennejärjestelmäsuunnitelman laadinnasta, ylläpidosta, seurannasta ja toteutuksen seurannasta, liikennejärjestelmäasioihin liittyvästä asiantuntemuksesta ja neuvontapalveluista.

Vastaat myös liikennejärjestelmäsuunnitteluun liittyvästä yhteydenpidosta alueen eri toimijoihin, sekä yhteistoiminnasta muihin liikennejärjestelmäsuunnitteluun osallistuviin maakuntiin.

Hakijalta odotamme

Suunnittelijan (liikennejärjestelmä) tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, sekä kokemusta liikennejärjestelmäsuunnitelmien laadinnasta ja ylläpidosta erityisesti siltä osin, kuinka liikenne toimii osana yhteiskuntaa. Tiedät, kuinka henkilöautot, tavarakuljetukset, joukkoliikenne, pyöräilijät ja kävelijät sovitetaan yhteen turvallisesti ja taloudellisesti. Lisäksi osaat hyödyntää liikennesuunnittelussa tarvittavien liikennetutkimusten ja välityskykytarkastelujen tuloksia sekä ymmärrät niiden perusteet. Myös ymmärrys liikenteen ympäristöystävällisyydestä ja liikenneturvallisuudesta ovat tarpeen.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä vähintään tyydyttävää ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Henkilökohtaisina ominaisuuksina arvostamme oma-aloitteisuutta, järjestelmällisyyttä ja tunnollisuutta sekä epävarmuuden sietokykyä. Toivomme sinulta myös ongelmanratkaisuosaamista, uusien asioiden omaksumiskykyä ja halua kehittää osaamistasi sekä kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Luemme eduksi

Eduksi lasketaan aiempi kokemus erilaisista viisaan liikkumisen ja älyliikenteen mahdollisuuksiin perustuvan liikenteen ja kuljetusten suunnittelun sekä hallinnan tehtävistä. Lisäksi luemme eduksi aikaisemman kokemuksen maakunnan tai muun aluehallinnon tehtävistä.

Palkkaukseen liittyvät tiedot

Tehtäväkohtainen palkka on 3 500 €/kk. Muut työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Tehtävä täytetään 1.1.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävän täyttämisen edellytyksenä on se, että Keski-Pohjanmaan maakuntavaltuusto hyväksyy kokouksessaan marraskuussa tehtävän täyttämisen. Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Muut tehtävään liittyvät tiedot

Hakemukset ansioluetteloineen tulee osoittaa Keski-Pohjanmaan liitolle ja toimittaa 18.11.2022 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti sähköpostilla osoitteeseen kirjaamo@keski-pohjanmaa.fi tai postitse osoitteeseen Keski-Pohjanmaan liitto, Rantakatu 14, 67100 Kokkola. Merkintä: Suunnittelija/liikennejärjestelmä.

Lisätietoja antavat:

maakuntajohtaja Jyrki Kaiponen, puh. 040 140 8995, jyrki.kaiponen@keski-pohjanmaa.fi

suunnittelujohtaja Kaj Nordbäck, puh. 040 128 1345, kaj.nordback@keski-pohjanmaa.fi

 
 

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme parantaa käyttökokemustasi. Jatkamalla vierailua verkkosivustolla hyväksyt, että tallennamme ja hyödynnämme laitteesi evästeitä. Lisätietoja

 
Sulje