Viralliset ilmoitukset

 

15.11.2022

Kehittämispäällikkö

 

Keski-Pohjanmaan liitto hakee kehittämispäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen alkaen 1.1.2023.

Kehittämispäällikön keskeiset tehtävät ovat:

  • osallistuminen elinvoimatehtävien suunnitteluun ja toimeenpanoon,
  • Keski-Pohjanmaan liiton vastuulla olevien hankkeiden rahoituspäätösten valmistelun koordinointi ja esittely päätöksentekijälle,
  • Keski-Pohjanmaan elinkeinoelämän ja kehittämisyhtiöiden yhteistoimintaan liittyvät tehtävät sekä sidosryhmäyhteistyö,
  • osallistuminen innovaatiotoiminnan suunnitteluun ja toimeenpanoon,
  • osallistuminen kansallisten ja maakunnan kehittämisohjelmien suunnitteluun ja toimeenpanoon sekä
  • rakennerahasto- ja koheesiorahoituksen ja hankkeiden toimeenpano ja hankevalvonta.

Lisäksi kehittämispäällikön tehtäviin kuuluu rakennerahastohankkeiden hallintoon liittyviä tehtäviä. Kehittämispäällikkö toimii elinvoimajohtajan sijaisena.

Kehittämispäällikön virkaan valittavalta henkilöltä edellytetään tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, riittävää käytännön kokemusta toimialaan kuuluvista tehtävistä sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Virkaan valittavalta henkilöltä edellytetään lisäksi toisen kotimaisen kielen hyvää ja toisen vähintään tyydyttävää taitoa. Tehtävässä tarvitaan myös englannin kieltä.

Arvostamme aktiivista ja aloitteellista asennetta ja kykyä työskennellä yhteistyössä erilaisten organisaatioiden ja ihmisten kanssa sekä sujuvaa suullista ja kirjallista viestintätaitoa. Ammatinhallinta edellyttää lisäkoulutusta, jatkuvaa tehtäväalakohtaisen tiedon ylläpitokoulutusta ja uuden tiedon hankintaa itsenäisesti.

Kehittämispäällikön tehtäväkohtainen palkka on 4 200 €/kk. Virkasuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Virka täytetään 1.1.2023 lukien tai sopimuksen mukaan. Virkaan sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Ennen viran vastaanottamista virkaan valitun on toimitettava lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkaan valittavalta edellytetään suostumusta turvallisuusselvitykseen (726/2014, 4 ja 5 §). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Hakemukset ansioluetteloineen ja kelpoisuusehtojen täyttämisen osoittavine todistuksineen osoitetaan Keski-Pohjanmaan maakuntahallitukselle ja toimitetaan 9.12.2022 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti sähköpostilla osoitteeseen kirjaamo@keski-pohjanmaa.fi tai postitse osoitteeseen Keski-Pohjanmaan liitto, Rantakatu 14, 67100 Kokkola.

Lisätietoja antavat:

maakuntajohtaja Jyrki Kaiponen, puh. 040 140 8995

elinvoimajohtaja Teppo Rekilä, puh. 040 686 1163

hallintojohtaja Satu Kalliokoski, puh. 040 832 0083

 
 

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme parantaa käyttökokemustasi. Jatkamalla vierailua verkkosivustolla hyväksyt, että tallennamme ja hyödynnämme laitteesi evästeitä. Lisätietoja

 
Sulje