Viralliset ilmoitukset

 

17.05.2023

Hallintojohtajan virka

 

Keski-Pohjanmaan liitto hakee monipuolisen kokemuksen omaavaa hallintojohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen.

Hallintojohtaja vastaa Keski-Pohjanmaan liiton yleis-, talous-, henkilöstö- ja kiinteistöasioiden valmistelusta sekä toimii hallintotiimin esimiehenä. Hallintojohtaja vastaa lisäksi hallintoasioiden, erilaisten sopimusten, toiminta- ja taloussuunnitelmien valmistelusta, talouden seurannasta sekä tilinpäätöksen laatimisesta. Hallintojohtaja toimii maakuntavaltuuston ja –hallituksen sihteerinä ja vastaa kokouspäätöksistä tiedottamisesta. Hallintojohtaja toimii rakennerahastohankkeiden maksatuspäätösten hyväksyjänä ja vastaa varmennusten toimeenpanosta. Hallintojohtaja kuuluu liiton johtoryhmään ja toimii työsuojelupäällikkönä.

Virkaan valittavalta edellytetään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja tehtäväkohtaista työkokemusta esimerkiksi hallinto-, talous- ja/tai henkilöstöasioiden hoitamisesta, kokemusta esimiestehtävistä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä toisen kotimaisen kielen hyvää ja toisen vähintään tyydyttävää taitoa. Tehtävässä tarvitaan myös englannin kieltä.

Odotamme virkaan valittavalta vahvaa näyttöä kuntahallinnon ja taloushallinnon osaamisesta, johtamisesta ja kehittämisestä. Arvostamme kokemusta kuntahallinnon päätöksenteon valmistelusta sekä vahvaa julkisen hallinnon tuntemusta. Hakijan eduksi katsotaan aikaisempi kokemus aluekehittämisrahoituksen tehtävistä sekä Keski-Pohjanmaan alueen ja kuntien tuntemus.

Ammatinhallinta edellyttää jatkuvaa alakohtaisen tiedon ylläpitokoulutusta, uuden tiedon hankintaa itsenäisesti, paineensietokykyä ja tehtävässä vaadittavaa tarkkuutta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän maakunnan kehittämisessä ja kehittyvässä hallintojärjestelmässä sekä mielenkiintoisen toimialan, kilpailukykyisen palkan sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammatillista osaamista ja johtamistaitoja.

Palkka ja muut virkasuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 4 402,56 euroa. Virka täytetään 1.9.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Virkaan sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Ennen viran vastaanottamista virkaan valitun on toimitettava lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset ansioluetteloineen ja kelpoisuusehtojen täyttämisen osoittavine todistuksineen osoitetaan Keski-Pohjanmaan maakuntahallitukselle ja toimitetaan 16.6.2023 klo 12.00 mennessä, ensisijaisesti sähköpostilla osoitteeseen kirjaamo@keski-pohjanmaa.fi tai postitse osoitteeseen Keski-Pohjanmaan liitto, Rantakatu 14, 67100 Kokkola. Merkintä ”Hallintojohtaja”.

Lisätietoja antaa: maakuntajohtaja Jyrki Kaiponen, puh. 040 140 8995

 
 

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme parantaa käyttökokemustasi. Jatkamalla vierailua verkkosivustolla hyväksyt, että tallennamme ja hyödynnämme laitteesi evästeitä. Lisätietoja

 
Sulje