Viralliset ilmoitukset

 

18.10.2022

Ennakointiasiantuntija

 

Ennakointiasiantuntija

Tehtävän sisältö

Keski-Pohjanmaan liitto hakee ennakointiasiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen alkaen 1.1.2023.

Vahvistamme osaavaa joukkoamme taitavalla tilastonikkarilla. Tehtävä on uusi. Työskentelet osana Keski-Pohjanmaan liiton suunnittelun asiantuntijatiimiä, joka vastaa maakunnan kehittämisen kokonaisuuden suunnittelusta ja kehittämisen koko elinkaaresta.

Vastaat Keski-Pohjanmaan liiton ja koko maakunnan tilasto- ja tietopalvelusta sekä maakunnallisen tilanne- ja kehityskuvan valmistelusta ja aluekehitystä koskevasta tilastoseurannasta ja ennakointitiedon tuottamisesta.  Tärkeimpinä tehtävinään sinulla on tukea niin liiton kuin maakunnankin strategista suunnittelua, päätöksentekoa ja tiedolla johtamista. Näiden lisäksi keskeinen osa työnkuvaa on yhteistyö Keski-Pohjanmaan kuntien ja muiden toimijoiden kanssa.

Lisäksi vastaat maakunnan osaavan työvoiman kysynnän ja tarjonnan kohtaannon edistämisestä ja siihen liittyvästä tilastoseurannasta ja ennakointitiedon tuottamisesta.  Tehtävään kuuluu myös Keski-Pohjanmaan osaamisstrategian ja toimenpideohjelman toteutuksen edistäminen.

Hakijalta odotamme

Ennakointiasiantuntijan tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kokemusta tiedon hankinnasta, analyysien tekemisestä sekä tiedon tuottamisesta esitysten muotoon. Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä vähintään tyydyttävää ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Henkilökohtaisina ominaisuuksina arvostamme oma-aloitteisuutta, järjestelmällisyyttä ja tunnollisuutta sekä epävarmuuden sietokykyä. Toivomme sinulta myös ongelmanratkaisuosaamista, uusien asioiden omaksumiskykyä ja halua kehittää osaamistasi sekä kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Luemme eduksi

Luemme eduksi aikaisemman kokemuksen työskentelystä globaalien toimintaympäristön muutosten kysymysten, aluekehityksen megatrendien (väestö, aluetalous ym.) sekä muuttuvien osaamistarpeiden parissa. Myös aikaisempi kokemus työskentelystä maakunnan tai muun aluehallinnon tehtävistä sekä kokemus aluekehittämisen edistämistä koskevista suunnittelu- tai kehittämistehtävistä luetaan eduksi.

Palkkaukseen liittyvät tiedot

Tehtäväkohtainen palkka on 3 500 €/kk. Muut työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Tehtävä täytetään 1.1.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävän täyttämisen edellytyksenä on se, että Keski-Pohjanmaan maakuntavaltuusto hyväksyy kokouksessaan marraskuussa tehtävän täyttämisen. Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Muut tehtävään liittyvät tiedot

Hakemukset ansioluetteloineen tulee osoittaa Keski-Pohjanmaan liitolle ja toimittaa 18.11.2022 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti sähköpostilla osoitteeseen kirjaamo@keski-pohjanmaa.fi tai postitse osoitteeseen Keski-Pohjanmaan liitto, Rantakatu 14, 67100 Kokkola. Merkintä: Ennakointiasiantuntija.

Lisätietoja antavat:

maakuntajohtaja Jyrki Kaiponen, puh. 040 140 8995, jyrki.kaiponen@keski-pohjanmaa.fi  

suunnittelujohtaja Kaj Nordbäck, puh. 040 128 1345, kaj.nordback@keski-pohjanmaa.fi 

 

 
 

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme parantaa käyttökokemustasi. Jatkamalla vierailua verkkosivustolla hyväksyt, että tallennamme ja hyödynnämme laitteesi evästeitä. Lisätietoja

 
Sulje