Viralliset ilmoitukset

 

4.07.2022

Elinvoimajohtajan virka

 

Keski-Pohjanmaan liitto hakee vahvaa kehittämisorientoitunutta elinvoimajohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen. Virka on uusi.

Elinvoimajohtaja vastaa Keski-Pohjanmaan maakunnan aluekehityksen, elinkeinoelämän, digitalisaation, kulttuurin ja matkailun kehittämistehtävien toimeenpanosta Keski-Pohjanmaan liitossa. Tehtävän tavoitteena on Keski-Pohjanmaan maakunnan elinvoimaisuuden kasvattaminen sekä veto- ja pitovoimaisuuden parantaminen. Elinvoimajohtaja vastaa rakennerahastohankkeiden rahoittamisesta maakunnassa. Tehtävässä toteutetaan laadukasta aluekehittämisen toimeenpanoa Keski-Pohjanmaan maakunnassa.

Elinvoimajohtaja kuuluu liiton johtoryhmään ja toimii vastuualueensa esihenkilönä. Elinvoimajohtaja toimii tarvittaessa maakuntajohtajan 2. sijaisena.

Virkaan valittavalta edellytetään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä vahvaa kokemusta aikaisemmista laaja-alaisista suunnittelu- ja kehittämistehtävistä. Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ovat tehtävässä välttämättömiä. Katsomme eduksi kokemuksen EU:n rakennerahastohankkeisiin liittyvistä tehtävistä, kokemuksen kansallisten tai EU-hankkeiden toteuttamisesta ja hallinnoinnista sekä Keski-Pohjanmaan alueen ja kehittämistarpeiden tuntemuksen. Katsomme eduksi myös kokemuksen elinkeinoelämän palveluksesta tai digitalisaatiokehittämisen tehtävistä sekä tuntemuksen alueellisten kulttuurin ja matkailun kehittämistehtävistä. Virkaan valittavalta edellytetään lisäksi toisen kotimaisen kielen hyvää ja toisen vähintään tyydyttävää suullista ja kirjallista taitoa. Tehtävässä tarvitaan myös englannin kieltä.

Ammatinhallinta edellyttää jatkuvaa alakohtaisen tiedon ylläpitokoulutusta, uuden tiedon hankintaa itsenäisesti, paineensietokykyä ja tehtävässä vaadittavaa tarkkuutta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän maakunnan kehittämisen toimeenpanossa ja kehittyvässä hallintojärjestelmässä sekä mielenkiintoisen toimialan, kilpailukykyisen palkan sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammatillista osaamista ja johtamistaitoja.

Palkka ja muut virkasuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Virka on uusi, joten tehtäväkohtainen palkka on 4 400–4 700 euroa riippuen virkaan valittavan aikaisemmasta kokemuksesta. Virka täytetään 1.10.2022 lukien tai sopimuksen mukaan. Virkaan sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Ennen viran vastaanottamista virkaan valitun on toimitettava lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset ansioluetteloineen ja kelpoisuusehtojen täyttämisen osoittavine todistuksineen osoitetaan Keski-Pohjanmaan maakuntahallitukselle ja toimitetaan 15.8.2022 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti sähköpostitse osoitteeseen kirjaamo@keski-pohjanmaa.fi tai postitse osoitteeseen Keski-Pohjanmaan liitto, Rantakatu 14, 67100 Kokkola. Merkintä ”Elinvoimajohtaja”.

Huom! Keskipohjanmaa ja Österbottens Tidning -lehdissä 5.7.2022 ilmoitimme väärän hakemusten viimeisen palautuspäivämäärän. Oikea päivämäärä on siis 15.8.2022.

Lisätietoja antavat:

  • maakuntajohtaja Jyrki Kaiponen, puh. 040 140 8995
  • hallintopäällikkö Satu Kalliokoski, puh. 040 832 0083 (yhteydenotot alkaen 25.7.2022)
 
 

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme parantaa käyttökokemustasi. Jatkamalla vierailua verkkosivustolla hyväksyt, että tallennamme ja hyödynnämme laitteesi evästeitä. Lisätietoja

 
Sulje