Viralliset ilmoitukset

 

14.12.2022

Digitalisaatiosuunnittelija/uudelleen haku

 

Keski-Pohjanmaan liitto hakee uudelleen suunnittelijaa (digitalisaatio) toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen alkaen 1.3.2023.

Vahvistamme osaavaa joukkoamme taitavalla digisuunnittelijalla. Tehtävä on uusi. Työskentelet osana Keski-Pohjanmaan liiton suunnittelun asiantuntijatiimiä, joka vastaa maakunnan kehittämisen kokonaisuuden suunnittelusta ja kehittämisen koko elinkaaresta.

Päätehtävässäsi digisuunnittelijana pääset kehittämään muiden kanssa maakunnallisesti laajaa digitaalista palvelualustaa. Toimit asiantuntijana maakunnan digitalisaatiokehityksen edistämiseksi sekä maakunnan laajakaistaverkkojen kehitystehtävien parissa. Muita työtehtäviäsi ovat ICT-hankkeiden asiantuntijatehtävät, tekoälyn ja tietotekniikan kehittämiseen liittyvät operointi- ja analyysitehtävät sekä maakunnan digitalisaation kehittämiseen liittyvien lausuntojen valmistelu.

Hakijalta odotamme

Suunnittelijan (digitalisaatio) tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kokemusta digitalisaation edistämistä koskevista suunnittelu- tai kehittämistehtävistä sekä kokemusta ICT-hankkeisiin liittyvistä tehtävistä.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä vähintään tyydyttävää ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Henkilökohtaisina ominaisuuksina arvostamme oma-aloitteisuutta, järjestelmällisyyttä ja tunnollisuutta sekä epävarmuuden sietokykyä. Toivomme sinulta myös ongelmanratkaisuosaamista, uusien asioiden omaksumiskykyä ja halua kehittää osaamistasi sekä kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Luemme eduksi

Eduksi lasketaan aiempi kokemus laajemmista ICT-hankkeiden suunnittelu tai toteuttamistehtävistä ja hallinnoinnista sekä laajakaistarakentamisen edistämiseen ja järjestelmäsuunnitteluun liittyvistä suunnittelutehtävistä. Lisäksi luemme eduksi aikaisemman kokemuksen maakunnan tai muun aluehallinnon tehtävistä.

Palkkaukseen liittyvät tiedot

Tehtäväkohtainen palkka on 3 500 €/kk. Muut työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Tehtävä täytetään 1.3.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Muut tehtävään liittyvät tiedot

Hakemukset ansioluetteloineen tulee osoittaa Keski-Pohjanmaan liitolle ja toimittaa 27.1.2023 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti sähköpostilla osoitteeseen kirjaamo@keski-pohjanmaa.fi tai postitse osoitteeseen Keski-Pohjanmaan liitto, Rantakatu 14, 67100 Kokkola. Merkintä: Suunnittelija/digitalisaatio.

Lisätietoja antavat:

maakuntajohtaja Jyrki Kaiponen, jyrki.kaiponen@keski-pohjanmaa.fi, puh. 040 140 8995

elinvoimajohtaja Teppo Rekilä, teppo.rekila@keski-pohjanmaa.fi, puh. 040 686 1163

 
 

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme parantaa käyttökokemustasi. Jatkamalla vierailua verkkosivustolla hyväksyt, että tallennamme ja hyödynnämme laitteesi evästeitä. Lisätietoja

 
Sulje