Viralliset ilmoitukset

 

20.02.2024

Digitalisaatiosuunnittelija

 

Digitalisaatiosuunnittelija

Keski-Pohjanmaan liitto hakee suunnittelijaa (digitalisaatio) määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.4.2024-31.3.2025.

Haemme tiimiimme taitavaa ja innostunutta digisuunnittelijaa äitiysloman sijaisuuteen. Työskentelet osana Keski-Pohjanmaan liiton suunnittelun asiantuntijatiimiä, joka vastaa maakunnan kehittämisen kokonaisuuden suunnittelusta ja kehittämisen koko elinkaaresta.

Päätehtävässäsi digisuunnittelijana pääset edistämään Keski-Pohjanmaan digitaalisen kompassin toimenpidesuunnitelmaa. Toimit asiantuntijana maakunnan digitalisaatiokehityksen edistämiseksi sekä maakunnan laajakaistaverkkojen kehitystehtävien parissa. Muita työtehtäviäsi ovat ICT-hankkeiden asiantuntijatehtävät, tekoälyn ja tietotekniikan kehittämiseen liittyvät operointi- ja analyysitehtävät sekä maakunnan digitalisaation kehittämiseen liittyvien lausuntojen valmistelu.

Hakijalta odotamme

Suunnittelijan (digitalisaatio) tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kokemusta digitalisaation edistämistä koskevista suunnittelu- tai kehittämistehtävistä sekä kokemusta ICT-hankkeisiin liittyvistä tehtävistä. 

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä vähintään tyydyttävää ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Henkilökohtaisina ominaisuuksina arvostamme itseohjautuvuutta, järjestelmällisyyttä ja tunnollisuutta sekä epävarmuuden sietokykyä. Toivomme sinulta myös ongelmanratkaisuosaamista, uusien asioiden omaksumiskykyä ja halua kehittää osaamistasi sekä kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Luemme eduksi

Eduksi lasketaan aiempi kokemus laajemmista ICT-hankkeiden suunnittelu tai toteuttamistehtävistä ja hallinnoinnista sekä laajakaistarakentamisen edistämiseen ja järjestelmäsuunnitteluun liittyvistä suunnittelutehtävistä. Lisäksi luemme eduksi aikaisemman kokemuksen maakunnan tai muun aluehallinnon tehtävistä.

Palkkaukseen liittyvät tiedot

Tehtäväkohtainen palkka on 3 500 €/kk. Muut työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Tehtävä täytetään 1.4.2024 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Muut tehtävään liittyvät tiedot

Hakemukset ansioluetteloineen tulee osoittaa Keski-Pohjanmaan liitolle ja toimittaa 10.3.2024 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti sähköpostilla osoitteeseen kirjaamo@keski-pohjanmaa.fi tai postitse osoitteeseen Keski-Pohjanmaan liitto, Rantakatu 14, 67100 Kokkola. Merkintä: Suunnittelija/digitalisaatio.

Lisätietoja antavat:

maakuntajohtaja Jyrki Kaiponen, jyrki.kaiponen@keski-pohjanmaa.fi, puh. 040 140 8995

elinvoimajohtaja Teppo Rekilä, teppo.rekila@keski-pohjanmaa.fi, puh. 040 686 1163

 
 

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme parantaa käyttökokemustasi. Jatkamalla vierailua verkkosivustolla hyväksyt, että tallennamme ja hyödynnämme laitteesi evästeitä. Lisätietoja

 
Sulje