Viralliset ilmoitukset

 

24.08.2022

Aluekehityssuunnittelija

 

Keski-Pohjanmaan liitto hakee aluekehityssuunnittelijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Aluekehityssuunnittelijan keskeiset tehtävät ovat

  • rakennerahastotoimintaan ja kansallisiin hankkeisiin liittyvät rahoitus- ja asiantuntijatehtävät, kuten hankehakemusten arviointi, rahoituspäätösten valmistelu ja liiton rahoittamien hankkeiden valvonta sekä
  • osallistuminen aluekehitystyöhön ja maakuntaohjelman toteuttamiseen

Aluekehityssuunnittelijan tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Hyvät tietotekniset taidot ovat tehtävän hoidossa välttämättömiä. Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään lisäksi hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä vähintään tyydyttävää ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Tehtävässä tarvitaan myös englannin kielen taitoa. Eduksi lasketaan aiempi kokemus EU:n rakennerahasto-hankkeisiin liittyvistä tehtävistä, kokemus kansallisten tai EU-hankkeiden toteuttamisesta ja hallinnoinnista sekä Keski-Pohjanmaan alueen ja kehittämistarpeiden tuntemus.

Tehtäväkohtainen palkka on 3 570 €/kk. Työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Tehtävä täytetään 1.11.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakemukset ansioluetteloineen osoitetaan Keski-Pohjanmaan liitolle ja toimitetaan 19.9.2022 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti sähköpostitse osoitteeseen kirjaamo@keski-pohjanmaa.fi tai postitse osoitteeseen Keski-Pohjanmaan liitto, Rantakatu 14, 67100 Kokkola. Merkintä: aluekehityssuunnittelija.

Lisätietoja antavat:

maakuntajohtaja Jyrki Kaiponen, 040 140 8995

hallintopäällikkö Satu Kalliokoski, 040 832 0083

Kokkola 23.8.2022

 
 

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme parantaa käyttökokemustasi. Jatkamalla vierailua verkkosivustolla hyväksyt, että tallennamme ja hyödynnämme laitteesi evästeitä. Lisätietoja

 
Sulje