Viralliset ilmoitukset

 

1.06.2021

Alueiden kestävän kasvun ja elinvoiman tukemisen (AKKE) määrärahaa haettavana Keski-Pohjanmaan liitosta maakunnan omaehtoiseen kehittämiseen vuonna 2021 (jatkuva haku)

 

Alueiden kestävän kasvun ja elinvoiman tukemisen (AKKE) määrärahaa haettavana Keski-Pohjanmaan liitosta maakunnan omaehtoiseen kehittämiseen vuonna 2021 (jatkuva haku)

Keski-Pohjanmaalla on haettavana Alueiden kestävän kasvun ja elinvoiman tukemisen (AKKE) rahoitusta hallituksen aluekehittämispäätöstä ja maakuntaohjelmien toimeenpanoa edistäviin kohteisiin. Määräraha sopii luonteensa vuoksi hyvin selvityksiin sekä ketteriin kokeiluhankkeisiin, joilla etsitään uusia ratkaisuja tai valmistellaan isompia hankekokonaisuuksia tai kehitysprosesseja.

Jaettavissa oleva rahoitus on yhteensä noin 420 000 euroa. Hankkeille myönnettävä tuki on enintään 50 000 euroa ja korkeintaan 80 % hankkeen kokonaiskustannuksista.

Hakemuksen yhteydessä tulee toimittaa rahoittamisen edellytyksenä olevat liitteet (linkki hakemukseen, tarkempaan täyttöohjeeseen sekä tarvittaviin liitteisiin on tämän ilmoituksen lopussa).

Hankkeiden kesto on enintään 2 vuotta ja hankkeiden on päätyttävä 31.12.2023 mennessä.

Tullakseen rahoitetuksi, hankkeiden ja niiden kustannusten tulee olla niiden käyttöä ohjaavien lakien mukainen (https://www.keski-pohjanmaa.fi/kansallinen-rahoitus.html). 1.9.2021 jälkeen vireille jätettyihin AKKE-hankkeisiin on noudatettava vuonna 2021 voimaan astunutta aluekehityslainsäädäntöä.

Keski-Pohjanmaan liitto ei voi myöntää tukea yksittäiselle yritykselle sen liiketoiminnan kehittämiseen.

Hakemuksilla tulee kuvata miten hanke edistää maakuntaohjelman ja aluekehittämispäätöksen toimeenpanoa, sekä millaisia tuloksia hankkeella saavutetaan seuraavien indikaattoreiden osalta:

  • Hankkeen toimintaan osallistuneet organisaatiot ja yritykset
  • Hankkeen toimintaan osallistuneet maakunnan asukkaat
  • Hankkeen julkaisemat tiedotteet
  • Hankkeessa laaditut selvitykset ja raportit
  • Hankkeen toteuttamat kokeilut
  • Hankkeen käynnistämät uudet kehityspolut

Hakuilmoitus tässä.

 
 

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme parantaa käyttökokemustasi. Jatkamalla vierailua verkkosivustolla hyväksyt, että tallennamme ja hyödynnämme laitteesi evästeitä. Lisätietoja

 
Sulje