Viralliset ilmoitukset

 

13.01.2022

AKKE hakuilmoitus 2022 jatkuva haku

 

Alueiden kestävän kasvun ja elinvoiman tukemisen (AKKE) määrärahaa haettavana Keski-Pohjanmaan liitosta maakunnan omaehtoiseen kehittämiseen vuonna 2022 (jatkuva haku)

Keski-Pohjanmaalla on haettavana Alueiden kestävän kasvun ja elinvoiman tukemisen (AKKE) rahoitusta hallituksen aluekehittämispäätöstä ja Keski-Pohjanmaan maakuntaohjelman toimeenpanoa edistäviin kohteisiin. Määräraha sopii luonteensa vuoksi hyvin selvityksiin sekä ketteriin kokeiluhankkeisiin, joilla etsitään uusia ratkaisuja tai valmistellaan isompia hankekokonaisuuksia ja kehitysprosesseja.

Hankkeille myönnettävä tuki on enintään 50 000 euroa ja korkeintaan 80 % hankkeen kokonaiskustannuksista. Hankkeiden kesto on enintään 2 vuotta ja hankkeiden on päätyttävä 31.12.2023 mennessä.

Hakemuksen yhteydessä tulee toimittaa rahoittamisen edellytyksenä olevat liitteet.

Tullakseen rahoitetuksi, hankkeiden ja niiden kustannusten tulee olla niiden käyttöä ohjaavien lakien mukainen (https://www.keski-pohjanmaa.fi/kansallinen-rahoitus.html). 1.9.2021 jälkeen viranomaiselle jätettyihin AKKE-hankkeisiin on noudatettava vuonna 2021 voimaan astunutta aluekehityslainsäädäntöä.

Keski-Pohjanmaan liitto ei voi myöntää tukea yksittäiselle yritykselle sen liiketoiminnan kehittämiseen.

Virallinen hakuilmoitus tästä linkistä.

 
 

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme parantaa käyttökokemustasi. Jatkamalla vierailua verkkosivustolla hyväksyt, että tallennamme ja hyödynnämme laitteesi evästeitä. Lisätietoja

 
Sulje