Ajankohtaista

 

12.05.2023

OX2:n Pohjanlahden merituulivoimahankkeiden kumppaniksi IKEA-konsernin sijoitusyhtiö Ingka Investments

 

Uusiutuvan energian yhtiö OX2 on sopinut ruotsalaisen IKEA-tavarataloketjun sijoitusyhtiö Ingka Investmentsin kanssa yhteistyökumppanuudesta Suomen merituulihankkeiden osalta. Kyseessä olevat OX2:n Halla, Laine ja Tyrsky-merituulivoimahankkeet sijoittuvat Pohjanlahdelle Suomen talousvyöhykkeelle.

”Suomessa on valtava merituulivoiman potentiaali, jolla voidaan tuottaa sähköä Suomen kasvaviin energiatarpeisiin. Nyt solmittu sopimus varmistaa sen, että voimme yhdessä lisätä hinnaltaan kilpailukykyisen uusiutuvan energian tuotantoa, kasvattaa energiaomavaraisuutta sekä mahdollistaa uusiutuvaa sähköä tarvitsevia teollisia hankkeita Suomessa. IKEA ja Ingka Investments on OX2:lle tuttu kumppani, jonka kanssa OX2 on tehnyt ja tekee yhteistyötä niin Suomessa kuin Ruotsissa ”, sanoo OX2:n Suomen maajohtaja Teemu Loikkanen.

Tästä pääset lukemaan koko tiedotteen, joka koskettaa myös Keski-Pohjanmaata.

 
 

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme parantaa käyttökokemustasi. Jatkamalla vierailua verkkosivustolla hyväksyt, että tallennamme ja hyödynnämme laitteesi evästeitä. Lisätietoja

 
Sulje