Ajankohtaista

 

21.11.2022

Kestävä kaupunkikehittäminen – Kokkolan ekosysteemisopimuksen haku auki 21.11. – 19.12.2022

 

Kokkolan kaupungin kestävän kaupunkikehittämisen EAKR -hankehaku perustuu Innovaatiotoiminnan ekosysteemisopimukseen 2021 – 2027 Kokkolan kaupungin ja valtion välillä sekä sen liitteenä olevaan toimenpidesuunnitelmaan. Rahoitettavaksi haetaan Uudistuva ja osaava Suomi 2021-2027 rakennerahasto-ohjelman ja ekosysteemisopimuksen mukaisia EAKR-hankkeita. Hankkeiden kesto voi olla enintään kolme vuotta.

Tässä haussa on tarkoituksena rahoittaa hankkeita Kokkolan ekosysteemisopimuksen painopistealojen eli akkukemian sekä kiertotalouden ja teollisuutta tukevien älykkäiden ratkaisujen sisällöistä. Haussa on haettavana yhteensä noin 500 000 euroa EAKR-rahoitusta.

Kokkolan kaupunki järjestää hakuinfon ekosysteemisopimuksen hakukuulutuksesta ma 21.11. klo 13.00.

Ekosysteemisopimuksella vahvistetaan vetovoimaisten osaamiskeskittymien ja innovaatioympäristöjen rakentumista sekä suomalaisten toimijoiden kytkeytymistä kansainvälisiin TKI-verkostoihin ja arvoketjuihin. Ekosysteemisopimuksella kehitetään innovaatiotoiminnan ekosysteemejä eli tiiviitä yhteistoimintaverkostoja, vahvistetaan osaamiskärkiä sekä lisätään tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan vaikuttavuutta kaupunkilähtöisesti. Toimenpiteiden odotetaan luovan uutta paikallista kehitysdynamiikkaa, kansainvälisesti merkittäviä uusia kasvuavauksia sekä kaupunkien välisen yhteistyön tiivistymistä sopimuksen painopistealueilla.

Kokkolan kaupungin ja valtion välinen ekosysteemisopimus edistää Kokkolan alueen osaamis- ja innovaatiovetoista kasvua, kilpailukykyä, elinvoimaa sekä työllisyyttä ja kansainvälistymistä. Kaikkien rahoitettavien hankkeiden tulee olla osa ekosysteemisopimuksen toimenpidesuunnitelman toteutusta.

Kokkolan ekosysteemisopimukseen voit tutustua lisää tästä.

Hakukuulutukseen pääset tutustumaan tarkemmin EURA 2021 -sivustolla, jonne pääset tästä.

Lisätiedot

Ekosysteemisopimuksen sisältö

Kuntarahoitusasiat

EURA ja hakemustekniset tiedot

 
 

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme parantaa käyttökokemustasi. Jatkamalla vierailua verkkosivustolla hyväksyt, että tallennamme ja hyödynnämme laitteesi evästeitä. Lisätietoja

 
Sulje