Ajankohtaista

 

18.04.2023

Keski-Pohjanmaan maakuntahallituksen kokoustiedote 17.4.2023

 

Keski-Pohjanmaan maakuntahallitus piti kokouksensa 17.4.2023. Kokouksen alkuun maakuntajohtaja piti ajankohtaiskatsauksen, jossa hän käsitteli ennustettua lähivuosien kuntatalouden tilaa ja vaikutuksia Keski-Pohjanmaalla, ammatillisen koulutuksen edistämistä maakunnassa, EU:n kriittisiä materiaaleja koskevasta asetusehdotuksesta, maakuntien liittojen ja Kuntaliiton välisestä palvelusopimuksesta ja sen tilanteesta.

Hallitus käsitteli liiton rahoittamien hankkeiden osavuosiraportin sekä vuoden 2022 henkilöstöraportin

Hallitus käsitteli osavuosiraportin liiton rahoittamista hankkeista. Tämä raportti esitellään hallitukselle neljännesvuosittain, ja siinä käsitellään liiton rakennerahastotehtävien, rakennerahastohankkeiden ja rahoituksen hallinnoinnin parantamissuunnitelman mukaiset asiat rahoitetuista hankkeista.

Maakuntahallitus hyväksyi myös liiton henkilöstöraportin vuodelta 2022 ja se annetaan tiedoksi maakuntavaltuustolle sen seuraavassa kokouksessa. Raporttiin on koottu liiton henkilöstöä koskeva keskeiset tiedot, ja liiton johtamis- ja hallintojärjestelmään sisältyvät henkilöstöä koskevat tavoitteet. Tavoitteena on antaa liiton henkilöstövoimavaroista kokonaisnäkemys.

Vastuullinen, eettinen ja kestävä henkilöstöpolitiikka on liiton henkilöstötyötä ohjaava tärkeä tavoite. Sen toteutuminen vaatii laajaa sitoutumista ja yhdessä tekemistä. Yhteistoiminnan merkitys on korostunut entisestään, kun vuoden 2022 aikana liitossa toteutettiin johtamis- ja hallintojärjestelmän uudistamisen ja käynnistettiin liiton veto- ja pitovoiman parantaminen.

Vuoden 2022 lopussa liitossa oli 17 työntekijää, joista kolme hanketyöntekijää. Henkilöstöstä naisia oli 11 ja miehiä kuusi.

 

Liikennejärjestelmäsuunnittelijan tehtävä ja määräaikaisen aluekehityssuunnittelijan tehtävä

Liitossa avoinna olleisiin tehtäviin on valittu liikennejärjestelmäsuunnittelijaksi Johannes Turunen ja hänen kieltäytymisensä varalle Mikael Ruuttula.

Lisäksi määräaikaiseen aluekehityssuunnittelijan tehtävään valittiin Antti Parkas.

                                                                                                                

Lisätietoja

maakuntahallituksen puheenjohtaja Timo Pärkkä +358 40 001 2266

maakuntajohtaja Jyrki Kaiponen +358 40 140 8995

 
 

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme parantaa käyttökokemustasi. Jatkamalla vierailua verkkosivustolla hyväksyt, että tallennamme ja hyödynnämme laitteesi evästeitä. Lisätietoja

 
Sulje