Ajankohtaista

 

2.05.2022

Kesäkuun Interreg-tapahtuman ohjelma on julkaistu

 

Skellefteåssa järjestetään 7.–8. kesäkuuta tapahtuma juhlistamaan Interreg Botnia Atlantica ja Interreg Nord -ohjelmien saavutuksia sekä verkostoitumistilaisuus uudesta Interreg Aurora -ohjelmasta kiinnostuneille toimijoille.

Konferenssin tarkempi ohjelma ja linkki rekisteröitymiseen löytyvät täältä.

Keski-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan liitot järjestävät maakuntien hanketoimijoille yhteisen työpajan Vaasassa 6. kesäkuuta sekä yhteiskuljetuksen Skellefteån-konferenssiin. Työpajan tarkoituksena on antaa hanketoimijoille mahdollisuus verkostoitua ja informoida toisiaan hankkeistaan ja hanketuloksistaan sekä keskustella ideoistaan tulevaisuutta ajatellen. Työpaja ja kuljetukset (bussi, laiva) ovat osallistujille maksuttomia, mutta majoitus on kustannettava itse.

Ilmoittautuminen yhteiselle matkalle on avoinna 5. toukokuuta saakka täällä. Lisätietoa löytyy Keski-Pohjanmaan liiton verkkosivuilta.

 

 
 

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme parantaa käyttökokemustasi. Jatkamalla vierailua verkkosivustolla hyväksyt, että tallennamme ja hyödynnämme laitteesi evästeitä. Lisätietoja

 
Sulje