Tilaisuudet

 
Itä- ja Pohjois-Suomen maakunnat järjestävät yhdessä Euroopan komission alaisuudessa toimivan European Clusters Collaboration Platform (ECCP) kanssa Clusters Meet Regions –konferenssin Levillä 25.-27.4.2023. Tilaisuus on profiililtaan (...)
 
Ilmastotekoja yhdessä! -webinaarisarja saa jatkoa maaliskuussa aiheella kuntien ja EU:n ilmastopolitiikka. Tarkempi ohjelma lähetetään lähempänä ajankohtaa, mutta voit ilmoittautua mukaan jo nyt! Webinaarisarja on tarkoitettu kuntien (...)
 
Webinaarissa esitellään kansallisia ja paikallisia ilmastoverkostoja sekä kuntien kokemuksia näissä verkostoissa toimimisesta. Esittelyssä ovat Hinku-verkosto, Kets-verkosto, Fisu-verkosto sekä paikallisista verkostoista Etelä-Pohjanmaan (...)
 
Keski-Pohjanmaan liitto järjestää tilaisuuden EU:n ohjelmakauden 2021–2027 aikana jaettavasta oikeudenmukaisen siirtymän rahoituksesta (JTF). Tilaisuus on suunnattu niin TKI-toimintaa ja aluekehitystä tekeville organisaatioille kuin maakunnan (...)
 
Perjantaina 7.10.2022 järjestetään Etelä-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Pohjanmaan kuntien ilmastoseminaari Härmän kylpylässä. Seminaarissa pääset kuulemaan ajankohtaista tietoa ja mielenkiintoista keskustelua kuntien ilmastotyöhön liittyvistä (...)
 
Miten klusterista tai yhteistyöverkostosta tehdään virallinen European Clusters Collaboration Platform (ECCP) -klusteri? Ja mitä hyötyä rekisteröitymisestä on?
 
 
 

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme parantaa käyttökokemustasi. Jatkamalla vierailua verkkosivustolla hyväksyt, että tallennamme ja hyödynnämme laitteesi evästeitä. Lisätietoja

 
Sulje