Tilaisuudet

 
Perjantaina 7.10.2022 järjestetään Etelä-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Pohjanmaan kuntien ilmastoseminaari Härmän kylpylässä. Seminaarissa pääset kuulemaan ajankohtaista tietoa ja mielenkiintoista keskustelua kuntien ilmastotyöhön liittyvistä (...)
 
Miten klusterista tai yhteistyöverkostosta tehdään virallinen European Clusters Collaboration Platform (ECCP) -klusteri? Ja mitä hyötyä rekisteröitymisestä on?
 
Kerromme energiansäästökampanjan taustoista ja tavoitteista sekä tuoreimmat tiedot vaikeaan energiatalveen valmistautumisesta Energianeuvonnan vuosipäivänä 22.9.2022. Tilaisuus on monipaikkainen, ja siihen voi osallistua Helsingin päätapahtuman (...)
 
X Keski-Pohjanmaan Järjestöjen Pyöreä Pöytä 2022 järjestetään torstaina 1.9.2022 klo 17:00–20:00.
 
Keski-Pohjanmaan liiton ja Kannuksen kaupungin järjestämässä juhlassa on maakuntamme lapsilla ja nuorilla keskeinen rooli!
 
Hyvät hanketoimijat, varatkaa kalentereihinne! Järjestämme yhteisen matkan juhlimaan Interreg Botnia-Atlantica-ohjelman saavutuksia ja osallistumaan Interreg Auroran verkostotapaamiseen Skellefteåssa 6.–8.6.2022.
 
 
 

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme parantaa käyttökokemustasi. Jatkamalla vierailua verkkosivustolla hyväksyt, että tallennamme ja hyödynnämme laitteesi evästeitä. Lisätietoja

 
Sulje