Tilaisuudet

 
15
Joulukuu
2021

Pohjalaismaakuntien hyvinvointibarometri 2021-tutkimuksen tiedotustilaisuus

Pohjalaismaakuntien hyvinvointibarometri 2021-tutkimus julkaistaan keskiviikkona 15.12.2021 klo 12 – 13.30 olevassa tiedotustilaisuudessa, joka järjestetään Teamsin kautta.

Etelä-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Pohjanmaan asukkaiden hyvinvointia selvitettiin laajalla Pohjalaismaakuntien hyvinvointibarometri 2021 –tutkimuksella. Maalis-huhtikuussa toteutetulla kyselyllä kartoitettiin eri alojen ammattilaisten näkemyksiä alueen väestön hyvinvoinnin ja hyvinvointipalvelujen nykytilasta sekä niiden kehityssuunnista. Hyvinvointi ajateltiin tutkimuksessa laaja-alaisena käsitteenä, joka kattaa yksilön terveyden, sosiaaliset suhteet ja verkostot, toiminnan, elinolot, ympäristön ja palvelut. Tutkimus tehtiin nyt neljännen kerran vuodesta 2009 alkaen.

Kutsumme Teidät tähän tiedotustilaisuuteen, johon voi osallistua alla olevan Teams-linkin kautta. Tilaisuuteen ei tarvitse erikseen ilmoittautua.

Tervetuloa mukaan!

 

Liity tietokoneella tai mobiilisovelluksella

Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

Lisätietoja | Kokousasetukset

 

 

Liitetyt asiakirjat

 
 

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme parantaa käyttökokemustasi. Jatkamalla vierailua verkkosivustolla hyväksyt, että tallennamme ja hyödynnämme laitteesi evästeitä. Lisätietoja

 
Sulje