Tilaisuudet

 
22
Syyskuu
2022

Energianeuvonnan vuosipäivä Kokkolassa

Energianeuvonnan vuosipäivä – Kokkolan rinnakkaistapahtuma 22.9 klo 8:45-12:00

Energiatekojen aika on nyt!

Kutsumme sinut ja organisaatiosi mukaan viemään viestiä kansalaisten energiansäästökampanjasta. Osallistumalla autatte suomalaisia kotitalouksia tekemään tehokkaita ja nopeavaikutteisia energiatekoja, joilla kevennetään energiahuoltoon liittyviä riskejä.

Kerromme energiansäästökampanjan taustoista ja tavoitteista sekä tuoreimmat tiedot vaikeaan energiatalveen valmistautumisesta Energianeuvonnan vuosipäivänä 22.9.2022. Tilaisuus on monipaikkainen, ja siihen voi osallistua Helsingin päätapahtuman ohella useilla paikkakunnilla eri puolilla Suomea.

Rinnakkaistapahtuma Kokkolassa

Rinnakkaistapahtumissa seurataan studiokeskustelua Helsingistä (klo 10–11), jossa käsitellään ajankohtaisia energia aiheita yleisellä tasolla, huomioiden myös kuntien, yritysten ja kuluttajien näkökulmat. Helsingin keskustelua johdattelee uutisankkuri Keijo Leppänen.

Tilaisuus Kokkolassa alkaa jo kello 9, jolloin kuullaan sekä energiansäästökampanjasta että alueella tehtävästä energiatyöstä. Puheenvuoron Kokkolassa käyttävät Matti Alakoskela Thermopolis Oy:lta, Simo Mäenpää Centria ammattikorkeakoulusta sekä Henna Lohtander Kalajoen kaupungilta. Striimin jälkeen jatketaan vielä energiakeskustelua jälkilöylyjen merkeissä.

Tarkempi ohjelma ja ilmoittautumislinkki löytyvät liitteenä olevasta ohjelmasta. Ilmoittauduthan viimeistään 20.9.2022 mennessä.

Terveisin

Thermopolis (alueellinen energianeuvonta), Keski-Pohjanmaan liitto, Energiavirasto ja Motiva

 

Liitetyt asiakirjat

 
 

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme parantaa käyttökokemustasi. Jatkamalla vierailua verkkosivustolla hyväksyt, että tallennamme ja hyödynnämme laitteesi evästeitä. Lisätietoja

 
Sulje