Ajankohtaista

 

9.09.2021

Projektikoordinaattori

 

Projektikoordinaattori

Keski-Pohjanmaan liitto hakee projektikoordinaattoria osa-aikaiseen (80 %) tehtävään P-IRIS-hankkeeseen ajalle 1.10.2021 – 30.8.2022.

P-IRIS hanke on kuuden eurooppalaisen alueen yhteistyöprojekti (Interreg Europe). Hankkeen keskeisinä tavoitteina on maaseutumaisten alueiden innovaatiojärjestelmien kehittäminen, ammatillisen osaamisen ja vetovoimaisen alueen vahvistaminen sekä myös korkeasti koulutettujen nuorten työllisyyden edistäminen hankkeessa mukana olevien alueiden yhteistyön kautta. Hankkeelle ollaan suunnittelemassa jatkovaihetta, jossa keskitytään vuosien 2021–2022 aikana covid-19-pandemiasta johtuvien, alueiden innovaatioverkostoihin ja maaseudun vetovoimaisuuteen kohdistuvien vaikutusten arviointiin ja vertailuun sekä tiedon vaihtoon hyvistä käytänteistä uuden kasvun luomiseksi ja pandemiasta toipumiseksi.

Projektikoordinaattorin keskeisenä tehtävänä on Keski-Pohjanmaan alueellisen koronaselviytymissuunnitelman seurantatutkimuksen toteuttaminen, osallistuminen yhteistyöprojektissa mukana olevien alueiden väliseen yhteistyöhön ja tiedonvaihtoon, osallistuminen Keski-Pohjanmaan strategia- ja ohjelmatyöhön sekä hankkeeseen liittyvät hallinnointi- ja raportointitehtävät.

Projektikoordinaattorin tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään soveltuvaa, ylempää korkeakoulututkintoa, kokemusta hankkeiden koordinoinnista, toteuttamisesta ja hallinnoinnista, hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Eduksi lasketaan aiempi kokemus maakunnan elinkeinoelämän tai tutkimusalan tehtävistä, Interreg- tai muiden kansainvälisten hankkeiden toteuttamisesta ja hallinnoinnista, sekä hyvät tietotekniset taidot.

Työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Kuukausipalkka on 2 475 €. Tehtävä täytetään 1.10.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakemukset ansioluetteloineen osoitetaan Keski-Pohjanmaan liitolle ja toimitetaan to 23.9.2021 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti sähköpostilla osoitteeseen kirjaamo@keski-pohjanmaa.fi tai paperisena osoitteeseen Keski-Pohjanmaan liitto, Rantakatu 14, 67100 Kokkola.

Lisätietoja antavat:

maakuntajohtaja Jyrki Kaiponen, puh. 040 140 8995

yhteyspäällikkö Teppo Rekilä, puh. 040 686 1163

hallintopäällikkö Satu Kalliokoski, puh. 040 832 0083

kansainvälisten asioiden päällikkö Anne Sormunen, puh. 040 684 5997

 
 

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme parantaa käyttökokemustasi. Jatkamalla vierailua verkkosivustolla hyväksyt, että tallennamme ja hyödynnämme laitteesi evästeitä. Lisätietoja

 
Sulje